Vloerbekleding een oplossing voor elke ruimte en elk budget!

Tapijt of karpet voor een warme, zachte en persoonlijke uitstraling

Tapijt (vloerbedekking) is uitermate geschikt voor toepassing in bijvoorbeeld de slaapkamer. Ook het bekleden van trappen behoort bij ons tot de mogelijkheden. Onze collectie karpetten varieert in kleur en stijl en zijn op maat gemaakt leverbaar. In zomer en winter geeft een karpet sfeer in het interieur! Kom een kijkje nemen in de uitgebreide collectie van o.a. Mart Visser.

Vinyl vloerbedekking is makkelijk in onderhoud, comfortabel in geluid en verkrijgbaar in vele design
De schuimlaag aan de onderzijde van het vinyl zorgt enigszins voor een vering en zorgt voor geluidsreductie in de ruimte. De gladde toplaag maakt het vinyl erg onderhoudsvriendelijk.

Een PVC vloer; de uitstraling van hout of natuursteen en het gemak van kunststof
Dit product is slijtvast en in elke kamer toepasbaar, zelfs in de badkamer! Uitermate geschikt om te combineren met vloerverwarming of koeling. Daarnaast is PVC erg onderhoudsvriendelijk. Nu ook de COREtec collectie. COREtec is dé koploper in duurzame vloeren. Er zijn verschillende modellen beschikbaar, met ieder zijn eigen unieke voordelen. De COREtec vloeren zijn 100% watervast, extreem stabiel, eenvoudig te plaatsen, geschikt voor elke ondergrond, hebben een hoge kras-weerstand, zijn dempend en zeer geschikt als u huisdieren heeft.

Vloerbekleding
Vloerbekleding Helmond
Vloerbekleding Helmond
Advies op maat
Meet service
Monteer service
Showroom